HTML

Kosjégda

A blogon az van / lesz, ami épp eszembe jut, mikor írhatnékom támad. Plusz pont jár annak, aki meg tudja mondani, mi az a kosjégda :)

Friss topikok

2011.01.16. 23:20 SzloDi

:S

Teljes letargia

Úgy látszik az internet olyan, mint a szobám, néha.

A szobámról ugyanis tudni kell, hogy:

1: nem csak egy szoba, hanem A Szoba

2: azért kapta ez a megkülönböztető meghatározást, mert van egy különleges képessége. Magyarul képes elnyelni kisebb-nagyobb tárgyakat. Egy darabig magánál tartja a dolgokat, aztán egy váratlan helyen kiköpi őket. Vagy örökre elnyeli.

Az internet pedig azért olyan, mint A Szoba, mert szép sorban elnyeli a bejegyzéseimet. Olyannyira, hogy most már csak kettő van, ezt kivéve.

Ha valaki esetleg tudja, hogy ez miért van (az admin oldalon nics elnyomva semmi), vagy az internet valahol máshol köpi ki őket és valaki megtalálja, az jelezzen nekem, legyen oly kedves.

Bociszemek :)
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kosjegda.blog.hu/api/trackback/id/tr372589136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása