HTML

Kosjégda

A blogon az van / lesz, ami épp eszembe jut, mikor írhatnékom támad. Plusz pont jár annak, aki meg tudja mondani, mi az a kosjégda :)

Friss topikok

2011.01.20. 01:10 SzloDi

Félelem és rettegés

Manapság a világ tele van nagyon nagyon félelmes dolgokkal. Hogy ne legyek polgárpukkasztó, nem kezdek el a benzinárakkal és a teljesen megbízható kormánnyal dobálózni, maradjunk az alapoknál.

Hála Hollywoodnak megismerkedhettünk a vérfarkasokkal, a rideg, de ellenállhatatlan vámpírokkal, a gyilkos medveemberrel, az óceánból kirepülő piranhákkal, a szörnyecskékkel és a zombikkal természetesen (a word nem ismeri a „zombi” illetve a „word” szavakat, ez furcsa nem?). De én most egy-két olyan potenciális horror film szereplőt szeretnék bemutatni, akikkel nagyobb eséllyel futunk össze, mint a dél-Srí Lanka-i mexikóma békával.

Három dobogósom van.

3. helyezett: egy Milka tehén.

 

Ezzel a csodával a karácsonyi bevásárlás közben találkoztam. Azért kapta most a harmadik helyet, mert csak akkor félelmes, ha sokáig nézed. Vagy mondjuk akkor, ha felriadsz éjszaka, és ott bámul az ágyad mellett. Egy csoportba tenném a kanalas gyilkossal.

 

 

 

 

 

 

 

2. helyezett: A bohóc

 

Igen szoros volt a verseny, nehezen tudtam eldönteni, ki legyen az első. A bohóc csak egy hajszállal maradt le. Nem csak egy bohóc, hanem mind. Lehet nevetni, de akkor is. A bohócok ijesztőek. Először is a festett arcuk. Azzal a groteszk mosollyal, ha csak rágondolok, futkos a hátamon a hideg. Meg amit a lufikkal művelnek. Műanyagon mutatják be, mit fognak csinálni a nyakaddal, ha nem figyelsz. Állandóan jópofiznak és egyfolytában az erőltetett konzervnevetésüket hallatják. Rémálomba illő fejük van.

Bár azt meg kell mondjam, hogy igen sokat köszönhetek ennek a félelmemnek ;)

 

1.      helyezett: A fogorvos

 

Nincs az az isten. És a sört sem szeretem. Hatlovas kocsival sem lehetne elvonszolni. Nem fog fájni. Nem, persze hogy nem. Kitépik az agyamat is. A napokban tettem meg életem egyik legbátrabb lépését. Elkísértem egy barátnőmet fogorvoshoz. De nem ám csak a váróig! Be is mentem vele és végig ott voltam. És csak az elején voltam rosszul. Nagyon remélem, hogy soha életemben nem lesz szükségem rájuk, mert azt hiszem, hogy a kezelést egy szívlapátos altatással kéne kezdeni.

 

És a végére még valami. Ez a kissrác azért nem kapott helyezést, mert nem félelmes de nagyon édesen próbál az lenni. Apuci kiadja a parancsot, és már kész is.

https://www.youtube.com/watch?v=BQOds0kCgOk&feature=related

Szólj hozzá!

Címkék: bohóc félelmetes furcsaságok fogorvos milka félelmes


2011.01.16. 23:20 SzloDi

:S

Teljes letargia

Úgy látszik az internet olyan, mint a szobám, néha.

A szobámról ugyanis tudni kell, hogy:

1: nem csak egy szoba, hanem A Szoba

2: azért kapta ez a megkülönböztető meghatározást, mert van egy különleges képessége. Magyarul képes elnyelni kisebb-nagyobb tárgyakat. Egy darabig magánál tartja a dolgokat, aztán egy váratlan helyen kiköpi őket. Vagy örökre elnyeli.

Az internet pedig azért olyan, mint A Szoba, mert szép sorban elnyeli a bejegyzéseimet. Olyannyira, hogy most már csak kettő van, ezt kivéve.

Ha valaki esetleg tudja, hogy ez miért van (az admin oldalon nics elnyomva semmi), vagy az internet valahol máshol köpi ki őket és valaki megtalálja, az jelezzen nekem, legyen oly kedves.

Bociszemek :)
 

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása